Cum alegi o haina de blana in functie de varsta

Cum alegi o haina de blana in functie de varsta?

Atunci cand cumperi o haina de blana si cand o porti, este important sa te gandesti la varsta pe care o ai. Acest detaliu va dicta modul in care o vei incorpora in tinutele tale. Hainele de blana sunt incredibile (luxoase, rafinate si deosebit de frumoase), dar daca omiti cateva bune practici de stil, nu vei putea sa le porti la adevarata lor valoare si sa te bucuri de ele la maximum.

Iata cateva repere atunci cand cumperi o haina de blana in functie de varsta ta.

Haine de blana pentru fetele de 20 ani

Fetele tinere ar trebui sa opteze pentru o nuanta mai deschisa atunci cand cumpara o haina de blana. De exemplu, pentru ele functioneaza foarte bine nuantele deschise de gri, albastru, cu blanita alba, maro deschis si alte nuante mai calde. In schimb, femeile mai in varsta, pot opta cu incredere pentru o haina de blana in nuante inchise, cum ar fi negru sau maro inchis. Cand cumperi o haina de blana din magazinul nostru, poti selecta culoarea dorita din optiunile disponibile in pagina produsului. Avem haine de blana atat pentru tinerele care iubesc moda, cat si pentru femeile de 30, 40 ani si chiar mai mult.

Hainele de blana pentru femeile de 30 ani

Daca ai 30 de ani, cel mai probabil, ai deja un stil bine definit si stii ce ti se potriveste cel mai bine. Blanurile noastre te pot ajuta sa-ti conturezi personalitatea si sa exprimi mai mult despre tine, fara sa fie nevoie sa vorbesti. Poti sa-ti compui foarte usor tinute extrem de elegante in jurul unei haine de blana de calitate, cu o croiala frumoasa, nuante speciale si frumusete naturala. Iti recomandam hainele de blana lejere, scurte sau medii, in diverse nuante (atat deschise la culoare, cat si mai inchise).

Hainele de blana pentru femei de 40 de ani

De obicei, femeile de 40 de ani sunt mai asezate si compun tinute foarte elegante in care integreaza hainele de blana. Daca tinerele de 20 de ani poarta des haina de blana cu pantaloni, femeile de 40 de ani tind sa exploreze feminitatea hainelor de blana, purtandu-le cu fuste si rochii frumoase. De aceea, sunt preferate si hainele de blana mai lungi, tip cojoc de blana.

Hainele de blana pentru femei de 50+ ani

Acum, pentru femei, nu doar stilul este important, ci si confortul. Din nou, hainele de blana sunt ideale pentru ca dincolo de faptul ca sunt extrem de rafinate, ele ofera confortul termic de care au nevoie femeile in sezonul rece.

Indiferent de varsta pe care o ai, vino in magazinul nostru sa alegi o haina de blana frumoasa.