Cel mai bun cadou de Paste o haina de blana

Cel mai bun cadou de Paste: o haina de blana

Poate ca nu te-ai gandit la acest lucru, dar o haina de blana reprezinta unul din cele mai originale si bune cadouri de Paste. Traditia spune ca de Paste este bine sa te innoiesti cu ceva, deoarece in mod simbolic se trece de la Omul Vechi la Omul Nou, in sens spiritual. Chiar daca dupa Paste soarele incepe sa fie mai calduros, o haina de blana este o alegere inspirata datorita rezistentei sale.

Hainele de blana pot rezista fara probleme ani de zile, devenind o investitie pe termen lung. Poti face un astfel de cadou de Paste pentru mama ta pe care vrei sa o stii bine, pentru sotia ta care se plange mai mereu de frig, pentru iubita pe care vrei sa o dai pe spate cu un dar practic la care nu s-ar fi gandit, pentru sora sau o buna prietena fata de care vrei sa-ti arati grija.

De ce iti recomandam hainele de blana?

– Ofera protectia de care orice persoana are nevoie in zilele reci ale anului (nu doar iarna, dar si primavara timpuriu sau toamna tarziu).

– Sunt rezistente in timp. In atelierul nostru, lucram cu atentie pieile si blanurile, aplicam cusaturi, buzunare, revere, gulere, maneci cu migala, pentru ca fiecare haina sa poata fi purtata ani la randul, fiind la fel de rezistenta.

– Sunt atemporale. Daca acum ai cumparat un trench la moda, este foarte posibil ca peste 2 ani el sa-si piarda din farmec si valoare, insa o haina de blana va fi privita cu aceeasi admiratie ca un simbol al luxului.

– Sunt relativ usor de intretinut. Doar vara, trebuie sa te asiguri ca depozitezi haina in mod corespunzator incat sa nu atraga insectele, mucegaiul si umiditatea sau razele directe ale soarelui.

– Sunt foarte versatile. Cu rochie, cu fusta sau cu pantaloni? – Cum vrei tu, de fapt. Hainele de blana pentru femei se pot purta atat cu tinute casual smart, cat si cu tinute mai elegante.

Are sens sa oferi cadou de Paste o haina de blana?

Categoric. Daca vrei sa iesi din tiparul unui cos cadou cu dulciuri si vin, iti recomandam sa te opresti la o haina de blana superba pentru o persoana feminina fata de care doresti sa-ti arati respectul si grija.

Cum poti comanda haine de blana de la noi?

E foarte simplu. Doar plasezi comanda pe site sau ne contactezi telefonic. Iti vom trimite modelul de haina de blana acolo unde doresti, in orice localitate din Romania. Hainele sunt foarte bine ambalate pentru a ajunge in stare impecabila la destinatie.