Plata in rate cu cardul Star BT

Plata in rate cu cardul Star BT

Erai aproape gata sa finalizezi comanda pentru o haina de blana superba din magazinul nostru cand ti-ai dat seama ca nu prea ai avea cash in perioada aceasta si nu o poti plati integral. Asta inseamna sa renunti la ideea de a cumpara o haina de blana? Nicidecum! Uite, iti venim in ajutor cu o noua posibilitate de a plati in rate pe site-ul nostru.

Am cautat o solutie pentru plata in rate tocmai pentru ca ne-am dorit sa fim receptivi la sugestiile clientilor si utilizatorilor nostri.

  • „Tare mult mi-as dori o haina de blana, dar din pacate este o investitie prea mare pentru mine acum.”
  • „Off, atat de rau imi pare ca nu pot sa-mi cumpar acum o haina de blana de la voi pentru ca e o perioada mai dificila pentru mine din punct de vedere financiar.”
  • „Oare acceptati si plata in rate? M-ar ajuta enorm sa pot cumpara o haina de blana platind partial.”

Acestea sunt doar cateva mesaje si sugestii pe care le-am primit in ultimul timp. Sunt multe persoane care ar dori sa aiba posibiliatea de a plati in rate si de a-si cumpara o haina de blana mai usor.

E adevarat ca o haina de blana este mai scumpa?

Clar. Dar, imagineaza-ti ca asta este o validare a calitatii sale. Intreg procesul pentru a face o haina de blana este mai minutios, mai solicitant si mai consumator de resurse decat cel prin care poti obtine un palton din stofa sau alt material.

Sigur, sunt doua articole vestimentare diferite, dar o haina de blana nu poate fi inlocuita. Asa ca daca inca nu ai una de calitate in dulap, ar trebui sa faci orice ca sa-ti achizitionezi un exemplar. Din fericire, nu trebuie sa faci orice, pentru ca acum iti punem la dispozitie si plata in rate cu cardul Start BT.

Cum functioneaza plata in rate cu cardul Star BT?

Intra in sectiunea Magazin, alege haina de blana preferata, pune-o in cos, iar la final, in pagina de plata, doar selecteaza metoda de plata cu cardul. Daca ai un card start BT, doar trebuie sa introduci datele cardului in campurile afisate si astfel vei putea achita in rate. Este foarte simplu daca ai un astfel de card la Banca Transilvania.

Daca alegi sa platesti integral online, beneficiezi de plata in rate fara dobanda si ai 0.30% inapoi pe card, sub forma de puncte STAR. Aceste puncte inseamna bani pe care le poti folosi ulterior in reteaua partenerilor STAR. Toate informatiile despre cardul Star de la Banca Transilvania pot fi aflate in sucursalele bancii sau pe site-ul oficial al bancii.

Ai deja un Star Card la BT si vrei sa cumperi in rate o haina de blana. Perfect. Mergi in sectiunea Magazin, alege-ti preferata si plaseaza comanda.