Veste de blana pentru femei

Hainele de blana naturala au fost intotdeauna un accesoriu rafinat pentru doamnele cu prestanta, acele doamne elegante care stiu cum sa se impuna atunci cand au ceva de zis. Tinuta unei doamne la care participa articolele vestimentare din blana se face cu usurinta remarcata prin atentia la detalii, prin calitatea premium si finetea cusaturilor. Cu toate acestea, probabil inca te intrebi de ce ai investi in astfel de veste de blana pentru femei, cand pe piata gasesti numeroase optiuni de veste din blana artificiala. Iar pentru a intelege mai bine care sunt motivele pentru care o vesta de blana naturala ar putea fi un accesoriu extraordinar pentru garderoba ta, iti prezentam in cele ce urmeaza diferentele dintre cele doua tipuri.

De ce sa investesti intr-o vesta din blana naturala

Pentru calitate si durabilitate

Pe cat sunt de economice uneori, pe atat este de redusa si durabilitatea vestelor din blana artificiala.  Blana naturala va fi asociata intotdeauna cu materiale premium, precum pielea naturala. Astfel, o vesta din piele si blana naturala isi va mentine aspectul si calitatea pe o perioada indelungata de timp, oferindu-ti posibilitatea de a te bucura oricand de aceasta.

Pentru mentenanta redusa

Spre deosebire de cea naturala, blana artificiala nu e la fel de bogata si totodata cade/se murdareste cu foarte mare usurinta. Nu e necesar sa faci nicio miscare iesita din comun ca sa te trezesti cu canapeaua sau celelalte articole vestimentare de pe tine pline de fire din blana artificiala. Chiar si cuva masinii de spalat ar putea fi afectata de caderea accentuata a parului de pe o vesta din blana artificiala.

Totodata, orice incercare de a curata cat mai bine o vesta din blana artificiala poate duce, din nou, la caderea parului, iar firele sintetice sunt foarte expuse la ingalbenire. Vestele din blana naturala sunt usor de igienizat cu o serie de produse specializate, care contribuie la mentinerea proprietatii acestora.

Pentru valoarea acestora

Vestele din blana naturala sunt extrem de calduroase si practice in sezonul rece. Si, un alt motiv pentru care sa le ai in vedere e valoarea acestora. In timp, vestele si hainele din blana isi cresc valoarea, datorita rezistentei de lunga durata. Practic, aceste articole vestimentare nu sunt nicicum un moft, ci o investitie de viitor.

In timp ce vestele din blana artificiala doar imita eleganta celor din blana si piele naturala, cele din materiale pretioase se vor face remarcate inca de la primul contact. Iar la noi gasesti veste din piele si blana naturala la cel mai accesibil pret de pe piata.