Bucura-te de vara cu Tbi Bank si castigi

Bucura-te de vara cu Tbi Bank si castigi

Vara aceasta este ocazia perfecta in care sa va rasfatati cu produsele de cea mai inalta calitate oferite de Betea Impex, iar acum, cu campania “Bucura-te de vara cu Tbi Bank si castigi” aveti si mai multe motive sa va bucurati de sezonul cald.

Tbi Bank este incantata sa anunte o oportunitate fantastica pentru clientii care solicita finantare folosind metoda de plata Tbi Bank din cadrul magazinului online Betea Impex, oferind sansa de a castiga unul dintre cele 9 premii uimitoare.

Cine poate participa la campanie?

Campania este deschisa tuturor clientilor care solicita finantare pentru a-si achizitiona articolele vestimentare dorite, folosind metoda de plata Tbi Bank afisata la checkout.

Pentru a fi eligibil, un client trebuie sa primeasca aprobare pentru cererea de finantare de la Tbi Bank. Dupa ce acest pas a fost indeplinit, clientii vor fi inscrisi automat la tragerea la sorti si vor avea sansa de a castiga unul dintre cele 9 premii incredibile.

Indiferent ca este un client nou sau vechi, orice persoana care trece de aceste etape va avea o sansa egala de a participa la concurs. De asemenea, nu conteaza oferta de finantare aleasa si nici valoarea totala a cumparaturilor realizate, fiind acceptati atat cumparatorii care aleg oferta Standard, cat si cea BNPL.

Cand se desfasoara campania “Bucura-te de vara cu Tbi Bank si castigi”?

Campania se desfasoara in perioada 1 iulie – 31 august 2023. Extragerea mult asteptata a premiilor va avea loc pe 29 septembrie 2023, eveniment in care 9 castigatori vor fi selectati aleatoriu din grupul de participanti eligibili.

Ce premii pot fi castigate?

Campania oferita de Tbi Bank prezinta clientilor oportunitatea de a castiga o serie de 9 premii uimitoare, acestea fiind urmatoarele:

  • 3 x iPhone 14;
  • 3 x consola PlayStation 5;
  • 3 x Laptop Gaming.

Cu unul dintre aceste premii, cu siguranta anul acesta va fi mult mai memorabil, dar si mai distractiv.

Bucura-te de vara cu Tbi Bank si castigi

Campania “ Bucura-te de vara cu Tbi Bank si castigi ” ofera tuturor clientilor oportunitatea de a se bucura de o vara plina de noroc si sanse de castig.

Vara aceasta este ocazia perfecta de a va pregati garderoba pentru sezonul rece cu haine de blana de cea mai inalta calitate, asa ca, indiferent ce produse doriti sa achizitionati din magazinul online Betea Impex, alegeti sa cumparati cu finantare de la Tbi Bank si bucurati-va de o sansa incredibila de a castiga un premiu uimitor.