Ce sa Nu faci atunci cand comanzi o haina de blana

Doua greseli pe care sa NU le faci cand comanzi o haina de blana

Haina de blana este cea mai buna investitie pe care o poti face pentru garderoba ta in sezonul rece. Dincolo de faptul ca este calduroasa si te protejeaza de temperaturile scazute, oferindu-ti confortul de care ai nevoie, o haina de blana este un articol vestimentar pretios. Este foarte eleganta si stii ca atunci cand o imbraci nu ai nevoie de alte artificii vestimentare ca sa atragi admiratie.

Pentru ca sunt multe modele de haine de blana naturala (cojoace, scurte, jachete, paltoane de blana, haine de blana lungi), s-ar putea sa-ti fie putin dificil sa te orientezi asupra unei anumite variante. Recomandarea noastra este sa tii cont de calitatea hainei.

  1. Nu comanda o haina de blana inainte de a avea certitudinea ca este naturala

Pe piata exista haine de blana artificiale si blanuri naturale. Evident ca blanurile naturale au mai multe avantaje si o calitate superioara, chiar daca sunt mai scumpe decat blanurile artificiale. Insa, diferenta merita.

Daca o haina de blana artificiala arata ieftin si nu este atat de confortabila, o haina de blana naturala chiar este calduroasa si emana lux. Iti garantam ca in magazinul nostru online vei gasi doar blanuri naturale.

  1. Nu comanda o haina de blana de proasta calitate

Este adevarat – blanurile pot fi de calitate buna si de proasta calitate. Iata cateva diferente. O haina de calitate este realizata din blana fara imperfectiuni. Pentru aceasta, in procesul de creatie, noi ne asiguram ca blana animalului este neteda si nu are urme neregulate, pentru ca acest lucru i-ar da un aspect urat.

Blanurile pe care le folosim in atelierul nostru de creatie de la Betea Impex sunt de cea mai buna calitate. Cand strangi haina in palma, vei observa ca firele blanei nu se lipesc intre ele, intr-un mod inestetic. Acest lcuru este un indiciu care arata care e calitatea blanei. De asemenea, cand haina de blana nu este de calitate, tinde sa atraga scame si sa se curete greu. Are cusaturi imperfecte, asimetrice si neuniforme. De aceea, cand vrei sa comanzi o haina de blana de calitate, alege un producator specializat cum este Betea Impex.

In atelierul nostru din localitatea Almas, Judetul Arad, noi avem o traditie foarte frumoasa in prelucrarea blanurilor naturale de animal si crearea celor mai confortabile si calitative haine. Suntem pe piata in aceasta formula din 1996 (deci peste 25 de ani de experienta pe acest profil). Va invitam sa descoperiti calitatea blanurilor Betea Impex.