Sarbatoreste luna iubirii impreuna cu TBI Bank si Betea Impex

Sarbatoreste luna iubirii impreuna cu TBI Bank si Betea Impex

 

Dragostea este in aer, iar acum ai mai multe motive sa te bucuri de cea mai romantica perioada a anului. Daruieste persoanei dragi o haina de blana de calitate superioara si ai sansa de a castiga unul dintre cele 8 premii uimitoare.

 

TBI Bank lanseaza campania “Luna Iubirii” si ofera clientilor care solicita finantare, folosind metoda de plata Tbi Bank din cadrul magazinului online Betea Impex, oportunitatea de castiga premii cu adevarat fabuloase.

 

Cand se desfasoara campania “Luna Iubirii”?

 

Aceasta se desfasoara in perioada 14 februarie – 15 martie 2024. Ultima zi in care vei putea participa la campanie, in care sa finalizezi fluxul de finantare, cat si sa obtii aprobarea este 15 martie 2024, asadar nu mai sta pe ganduri si participa chiar acum!

 

Cum poti participa la campanie?

 

Participarea la campanie se poate realiza foarte usor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa efectuezi o comanda de cel putin 100 RON folosind metoda de plata TBI Bank afisata pe pagina de finalizare a site-ului Betea Impex.

 

Indiferent ca esti deja client TBI Bank sau unul nou, in momentul in care ai primit aprobarea, vei fi inscris automat intr-o tragere la sorti pentru a castiga unul dintre cele 8 premii incredibile. Intregul proces se desfasoara in mediul online pentru confortul si siguranta ta financiara.

 

Ce premii pot fi castigate?

 

Campania “Luna Iubirii” este pregatita sa iti ofere unele dintre cele mai noi si uimitoare premii tech, dupa cum urmeaza:

 

  • 2 x Iphone 15
  • 2 x Smartwatch Apple
  • 2 x Aparat Foto
  • 2 x Trotinete electrice

 

Cu ajutorul unuia dintre cele 8 premii, vei reusi sa iti accesorizezi noua haina de blana cu stil si sa te bucuri de o primavara mai memorabila si mai distractiva.

 

Betea Impex este dedicata sa iti ofere haine de blana de cea mai inalta calitate pentru a te bucura de un confort sporit, dar si de o piesa de imbracaminte de lux ce va ramane intotdeauna la moda. Cu campania “Luna Iubirii” poti sa iti rasfeti jumatatea cu un cojoc de blana uimitor si sa va bucurati impreuna de unul dintre premiile oferite de TBI Bank.

 

Luna aceasta este perioada perfecta de a face un cadou uimitor persoanei dragi, de aceea alege sa cumperi chiar acum o haina de blana eleganta folosind metoda de plata Tbi Bank si vei fi inscris automat la o tombola ce iti va face viata mai frumoasa.