Pielea Nappa – cel mai bun material

Despre Pielea Nappa si cum o folosim noi in procesul de productie haine de blana

De fiecare data cand apare ceva nou pe piata, toata lumea este extrem de curioasa sa afle cat mai multe detalii despre articolul sau produsul respectiv, iar acest lucru se intampla frecvent.

Tocmai de aceea, daca esti curios sa afli anumite detalii despre pielea Nappa, acum ai ocazia perfecta sa o faci.

Acest material este unul de lux, care are un renume extrem de faimos, si asta pentru ca vine cu o multime de avantaje pentru toti doritorii.

Ce avantaje are aceasta piele Nappa?

Pe langa faptul ca este foarte maleabil, astfel incat produsul finit sa iasa pe placul tuturor, acest material este si foarte moale, conferind unei haine de blana o eleganta aparte, exact asa cum ar trebui sa fie.

De asemenea, aceasta piele denumita Nappa, este foarte durabila si rezistenta, chiar daca, in acelasi timp, este si moale la atingere si isi pastreaza aspectul intr-un mod estetic si natural, iar deteriorarea sa se face destul de greu.

In acest fel, o haina de blana care foloseste aceasta piele ca un strat protector, cum este si in cazul articolelor vestimentare de la Betea Impex, isi va pastra aspectul sau original pentru foarte mult timp.

Ce se intampla daca o haina care contine piele Nappa se uda?

Un aspect care este foarte important de mentionat este acela ca, pielea Nappa nu absoarbe apa, si, in acelasi timp, permite si o foarte buna aerisire a obiectului vestimentar care o are in componenta.

Totusi, daca se intampla sa intre in contact cu lichide, atunci trebuie neaparat ca haina de blana respectiva sa fie pusa la uscat intr-un loc care este aerisit, si, in niciun caz, nu trebuie sa fie expusa la surse de caldura, pentru ca se va schimba aspectul si nu va mai arata atat de bine ca inainte.

De asemenea, pentru o buna ingrijire a haine de blana care utilizeaza pielea Nappa pe post de strat protector, trebuie sa se tina cont de faptul ca, atat expunerea indelungata la soare, cat si umiditatea care este foarte ridicata, vor dauna obiectului vestimentar, iar nimeni nu isi doreste acest lucru.

Asadar, pielea Nappa este o inovatie in multe domenii, dar mai ales in ceea ce priveste hainele de blana, deoarece aduce cu ea foarte multe avantaje, lux, modernitate. Recomandam cu caldura aceste haine de blana Betea Impex ce contin acest material minune si extrem de indragit: pielea Nappa.