Haine de blana – intrebari frecvente

Haine de blana – intrebari frecvente

Haine de blana – intrebari frecvente: te fac sa pari mai cu forme?

Realitatea este ca daca ai deja o talie pufoasa, usor supraponderala, aproape orice haina de iarna o sa te faca sa pari un pic mai mare. Insa, poti apela la un artificiu vestimentar bine cunoscut – alege o culoare care subtiaza. De exemplu, nu te uita la haine de blana albe, ci alege haine de blana maro sau chiar negre. Negrul subtiaza. Apoi, daca te gandesti ca nu trebuie sa mai adaugi straturi suplimentare de imbracaminte pe dedesubt, pentru ca haina de blana tine foarte cald, vei descoperi usor ca de fapt o haina de blana te poate ajuta sa arati grozav, fara sa-ti faci griji in ceea ce priveste talia.

Cand ar trebui sa porti o haina de blana?

Hainele de blana sunt potrivite pentru sezonul rece, in special iarna. Insa, ele pot fi purtate si in primele luni de primavara, precum si in ultimele luni de toamna. Sigur, vara este un anotimp mult prea cald ca sa-ti scoti haina de blana din dulap, dar sunt multe luni ale anului in care o haina de blana te poate servi. Ele sunt create pentru a le face pe femei sa se simta bine, protejate de frig, atunci cand temperaturile scad.

Cat priveste ocazia, poti purta linistita o haina de blana peste tot – cand mergi la job, cand pleci intr-o excursie la munte, cand te intalnesti cu cineva in oras etc.

Se mai poarta hainele de blana?

Da. Hainele de blana raman in tendinte pentru ca au o multime de avantaje. In afara de faptul ca sunt calduroase si ofera protectie in sezonul rece, hainele de blana sunt stilate si te ajuta sa fii eleganta, frumoasa. Apoi, sunt rezistente in timp si isi pastreaza aspectul incredibil de bine si peste multi ani. Sunt deosebite si de aceea raman in topul preferintelor multor femei atente la ceea ce poarta.

Poti sa porti o haina de blana pe timp de ploaie?

Fara probleme. Hainele de blana nu atrag apa si umezeala, asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme ca se vor deteriora. In plus, hainele noastre de blana sunt fabricate in combinatie cu piele, o alege ideala pentru vremea ploioasa. Se vor usca usor in interior.

Poti sa porti o haina de blana cand afara ninge?

Desigur. Ca mai sus, acelasi principiul este valabil. Cand ninge sau viscoleste, o haina de blana este sigura pentru tine, mai ales ca iti tine de cald asa cum doresti.

Te asteptam in magazinul nostru online pentru a-ti alege haina de blana preferata.