Haina barbateasca din piele si blana

Cum sa porti o haina barbateasca din piele si blana?

Hainele barbatesti din piele si blana sunt un obiect vestimentar atat de clasic si versatil incat nu se demodeaza niciodata. Pentru un look atemporal, te poti baza oricand pe o haina din blana si piele naturala. Daca inca nu ai o astfel de jacheta, sa stii ca aceasta este un „must” pentru garderoba oricarui barbat.

Hainele de blana sunt exceptionale si pot spune o multime de lucruri despre bunul tau gust, despre alegerile tale, despre masculinitatea ta. In plus, o haina de blana si piele te va servi zeci de ani pentru ca este foarte rezistenta, emana superioritate, eleganta, lux si stil.

Iata cum poti sa porti o astfel de haina din piele si blana

In primul rand, cand cumperi o haina de blana, stilistii recomanda sa eviti ornamentele grele, fermoarele inutile etc, pentru ca mai putin inseamna mai mult. La noi in magazin, gasesti cu usurinta astfel de modele curate, foarte aspectuoase.

Tine cont de echilibru

Haina de piele si blana are un caracter incontestabil macho, iar asta te poate face sa gasesti cu greu piesele potrivite pentru asociere. Dar, nu trebuie sa fie asa. Ramai cool, alegand niste piese „mai soft”, pentru asociere.

De exemplu, iarna functioneaza excelent esartfele si caciulile. Pantalonii stil fit si pantofii sau ghetele cu profil redus se potrivesc foarte bine cu partea superioara, creand un echilibru armonios.

Unii stilisti recomanda sa eviti cizmele, pantalonii largi, camasile cu guler si alte lucruri prea formale atunci cand porti o haina de blana si piele. Ideea este de a compensa declaratia de stil pe care o poate face o haina de blana si piele – pur si simplu, lasa haina sa iasa in evidenta si sa straluceasca, iar pentru restul tinutei alege ceva discret, casual.

Cand o sa ai haina de blana, cel mai probabil sa te indragostesti instant de ea si o sa vrei sa o porti peste tot. Dar, nu face aceasta greseala. Adevarul este ca exista momente cand ar trebui sa schimbi haina de blana cu un palton mai formal.

De exemplu, evenimentele foarte formale si de afaceri sunt ocazii mai putin potrivite pentru hainele din piele, cu exceptia cazurilor in care haina nu este atat de casual, iar evenimentele nu sunt atat de exigente si stricte.

De asemenea, ar trebui sa eviti sa porti haina de blana atunci cand ploua torential, pentru ca apa se poate infiltra in haina si poate dauna echilibrului delicat de uleiuri din piele. La fel, soarele fierbinte poate provoca transpiratie excesiva, iar pielea este poroasa si absoarbe lichide care o pot deteriora.

Tine cont de lucrurile de mai sus si te vei putea bucura mult timp de haina ta perfecta de blana si piele.