Cojoace de dama

Trei cuvinte: calduroase, elegante, rezistente. Acestea sunt cojoacele de dama din blana naturala. Sunt o varianta rafinata, de lux, ideala pentru sezonul rece. Poti alege un cojoc de dama de cea mai buna calitate si poti sta linistit chiar daca se apropie gerul iernii. Nu-l vei simti cum iti patrunde in oase si te vei putea feri de raceli si gripe, imbracand un cojoc de dama, din blana, foarte eleganta.

De ce sa cumperi cojoace de dama?

In mod natural, blana este creata pentru a rezista la temperaturi scazute si izoleaza foarte bine caldura. In plus, se bucura de o imagine de lux, asa cum nu poti gasi la un alt material. In atelierul nostru de tabacarie piei si realizare blanuri de calitate, croim cojoace de dama la moda, deosebit de frumoase si versatile (pot fi imbracate cu o multime de articole vestimentare).

Pentru cojoacele de blana pe care le confectionam folosim un singur tip de blana naturala sau o combinatie intre acestea, dar de fiecare data selectam cu atentie calitatea si aspectul blanurilor.

Sunt confortabile aceste cojoace de dama?

Cu certitudine. Confortul este una din calitatile de top ale cojoacelor de dama, motivul pentru care foarte multe femei prefera astfel de haine. Daca esti o fire friguroasa si ai incercat mai multe haine din materiale textile, insa acestea nu au fost confortabile si nici nu ti-au oferit caldura de care ai nevoie, iti recomandam sa incerci cojoacele de blana.

Confortul acestor cojoace reiese din faptul ca ele sunt foarte calduroase, nu ai nevoie de multe straturi de haine pe dedesubt si nu vei transpira. In foarte multe haine de iarna, corpul transpira, iar de aici pana la raceala si disconfort mai este doar un singur pas. Prin urmare, pentru cel mai bun confort merita sa investesti intr-un cojoc din blana.

Ce lungime sa alegi pentru cojocul de dama?

Lungimea tine de preferintele personale, iar din acest punct de vedere la noi vei gasi diversitate. Acest lucru inseamna ca avem atat cojoace de dama, din blana, scurte, cat si modele lungi, sub fese ori chiar pana la genunchi. Daca esti o persoane friguroasa si vrei o solutie care sa te ajute sa te simti cat mai confortabil chiar si atunci cand gerul este in toi, iti recomandam cojoacele lungi din blana. In schimb, daca preferi o tinuta cat mai lejera si la moda, cojoacele scurte din blana s-ar putea sa fie mai mult pe gustul tau.

Te asteptam in magazinul nostru online de cojoace de dama ca sa alegi modelul dorit.