Cat costa o haina de blana

Cat costa o haina de blana ?

Stii deja ca hainele de blana sunt net superioare celor fabricate din materiale sintetice. Sunt mult mai calduroase, au o anumita prestanta, rezista foarte bine in timp, sunt moi si placute la atingere. Dar, la fel de adevarat este ca multe haine de blana tind sa fie mai scumpe decat alte tipuri de haine. Ramai aici si iti vom spune cat costa o haina de blana in 2021.

Preturi haine de blana pentru femei

Haina de blana pentru femei model Alexia maro

Desigur, preturile variaza in functie de model, stil, accesorii si dimensiunile hainei. De exemplu, o haina de blana scurta, tip sacou costa 650 – 700 de lei. Un model cu mai multe insertii de blanita la maneci si la guler, ajunge la 800. Modelele care curg mai jos de sezut costa 950 lei, iar cele tip palton, sub genunchi si cu gluga, costa 1150 lei.

Preturi haine de blana pentru barbati

Hainele de blana pentru barbati, scurte, cu piele exterioara si guler ofertant costa intre 750 si 900 lei.

Haina de blana pentru barbati cod 11 gri 4

Cu toate ca hainele de blana si piele tind sa fie mai scumpe decat cele din materiale sintetice, ele au cateva avantaje majore:

  • sunt mai calduroase. Hainele din blana si piele naturala de animale te ajuta sa nu simti pregnant frigul iernii. Astfel, nu va trebui sa imbraci haine foarte groase pe dedesubt, ci poti alege tinute mai lejere.
  • au o rezistenta mai buna in timp. Spre deosebire de hainele din materiale sintetice, cele de blana rezista mai bine in timp. Conditia este ca ele sa fie bine intretinute si depozitate in mod corespunzator in extra-sezon. Poate stii ca bunicii si parintii nostri pretuiau astfel de haine pe care le foloseau timp de multi ani.
  • sunt un simbol al luxului, calitatii si alegerii selecte. Hainele de blana si piele prin natura lor reprezinta achizitii de calitate, validate de toata lumea. Cand vezi o persoana imbracata intr-o haina din blana si piele te gandesti imediat ca are alegeri selecte.
  • sunt respirabile. Unul din cele mai importante avantaje ale hainelor din blana si piele este ca permit pielii sa respire in voie. Practic, nu vei mai transpira in mod excesiv pe sub haina de iarna, iar asta o sa te ajute sa te simti mai confortabil, sa ai o mai buna libertate de miscare.

In concluzie, chiar daca hainele de blana si piele tind sa aiba un pret mai mare, merita din plin sa investesti in ele.