Betea Impex – Producator 100% romanesc de haine de blana

Cine este Betea Impex?

Suntem un atelier de productie de haine de blana, cu capital 100% romanesc. Fabrica noastra este situata in Arad, mai precis in localitatea Almas. Activitatea noastra a inceput in anul 1996, iar la un calcul simplu, asta inseamna mai mult de 25 de ani inchinati mestesugului blanurilor. Suntem foarte pasionati de ceea ce facem si foarte talentati, asa cum confirma toti clientii nostri. Traditia noastra se intinde pe durata a unui sfert de secol, timp in care am evoluat foarte mult, dar am stiut si sa pastram ceea ce este important din aceasta traditie a prelucrarii blanurilor.

Ce haine de blana confectioneaza Betea Impex?

Avem haine de blana de dama, dar si barbatesti. Din oferta noastra fac parte vestele de blana foarte frumoase, hainele de blana scurte sau lungi, tip cojoc si palton, cu gulere impresionante, revere, maneci, buzunare sau cordoane cu blana 100% naturala.

De asemenea, domnii care isi doresc o haina de cea mai buna calitate, sunt invitati sa descopere modelele noastre de haine de blana superbe. In afara de haine de blana si veste, avem si cateva modele de papuci din blana.

Cum se confectioneaza hainele de blana in atelierul Betea Impex?

Am dezvoltat un intreg proces de productie de-a lungul timpului si in fiecare etapa punem mare atentie pe calitate. Exista 4 mari etape ale procesului de confectionare a unei haine de blana.

In primul rand, verificam si sortam pielile in functie de nuante, pentru ca cele mai multe haine de blana din oferta noastra pot fi achizitionate in mai multe variante de culoare (cum ar fi verde oliv, gri, negru, maro – toate fiind nuante naturale).

In urmatoarea etapa, oamenii nostri se vor ocupa de croirea materialelor. Dupa ce pielile si blanurile au fost croite, ele vor fi cusute conform tiparului. La final, trec printr-un proces de verificare, ca sa ne asiguram ca fiecare haina de blana realizata manuala este 100% perfecta, iar aici ne referim la detalii precum gulere, mansete, revere, buzunare.

Ce apreciaza cel mai tare clientii la blanurile Betea Impex?

Calitatea lor. Sunt clienti care ne suna dupa ce primesc comenzile de la noi si ne felicita pentru felul in care sunt lucrate hainele noastre. De asemenea, avem clienti care revin la noi dupa 5, 7 sau chiar 10 ani si ne confirma ca inca mai au hainele de blana achizitionate de la noi si ca s-au pastrat foarte bine.

In afara de asta, ne straduim sa livram comenzile la timp si sa oferim preturi accesibile pentru ca aproape oricine sa-si poata permite o investitie intr-o haina de blana de calitate. Iar toate aceste eforturi ale noastre sunt validate de review-urile si testimonialele pozitive pe care le primim zilnic de la clienti.