Haina de blana – un articol vestimentar atemporal

Stii ca acum multi ani, hainele de blana erau vazute ca o amprenta a clasei nobile? Ele subliniau statutul lor social inalt, fiind considerate fine, de calitate, pretioase. In general, se lasau mostenire din generatie in generatie, fiind extrem de rezistente. In anumite zone, existau legi nescrise conform carora persoanele din clasa de mijloc sau din patura sociala inferioara nu aveau voie sa poarte blanuri, acest port fiind rezervat tacit doar bogatilor.

Insa, dezvoltarea industriei din acest sector a facut ca azi, tot mai multe persoane sa aiba acces la haine de blana diverse, de calitate exceptionala. Asa se face ca traditia atelierului nostru de la Betea Impex este una indelungata. De ani buni, livram haine de blana lucrate cu o maiestrie impecabila. Onoram comenzi pentru Romania, dar chiar si peste hotare, deoarece zvonul despre calitatea produselor noastre s-a raspandit rapid in ultimii ani.

 

Haine de blana feminine si masculine

Daca te afli in cautarea unei haine de blana care sa adauge prestanta imaginii tale, poti conta cu incredere pe produsele pe care noi ti le oferim. Gasesti in oferta noastra o multime de modele frumoase, haine de blana cu guler, scurte si haine de blana lungi, cu buzunare si revere cu blanita fina si pufoasa.

Noi credem ca azi, orice femeie eleganta si atenta la imaginea sa, ar trebui sa adauge in garderoba sa o haina de blana deosebita, marca Betea Impex. Azi, nu mai este un lux sa porti o haina de blana si, cu toate acestea, haina de blana emana lux, prestanta si rafinament.

 

Vindeti si veste de blana?

Da! In magazinul online Betea Impex poti gasi si veste de blana foarte frumoase, care se aseaza bine pe talie, strangandu-se la mijloc cu un cordon cu terminatii imblanite. Designerii vestimentari recunosc ca aceste veste de blana sunt uimitor de versatile, pentru ca pot fi purtate in combinatie cu fuste, pantaloni si rochii. Sunt perfecte pentru toamna si primavara, dar inclusiv pentru serile reci de vara, pe care le poti petrece langa un foc de tabara, in munti.

Vestele noastre sunt create din blana 100% naturala si sunt pur si simplu speciale, pentru ca imediat ce imbraci o astfel de vesta, ti se pare ca ai o alura mai dreapta, ceea ce emana incredere in propria persoana. In plus, hainele de blana nu sunt doar despre prestanta, calitate, lux si versatilitate vestimentara. Sunt hainele care asigura cel mai bun confort termic. Nu iti va fi niciodata frig cu o haina de blana buna si de calitate.