Returnare produs

BETCollection dorește ca clienții săi să fie mulțumiți de produsele pe care le achiziționează. Totuși, pot apărea cazuri în care clienții vor dori să restituie produsele cumparate de la noi.

BETCollection oferă 30 de zile calendaristice în care  puteti returna produsele si sa primiti suma integrala inapoi, exceptand transportul curierului.

Conditiile de returnare a produselor sunt:

  1. Produsul achizitionat sa nu fie purtat. La returnare puteti alege schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii produsului, exceptand taxa de curier/transport. Produsele nu trebuie sa contina pete, rupturi sau orice alte defecte ale materialului. De asemenea, produsul trebuie sa fie insotit de factura fiscala si eticheta + ambalajul original.

PAȘI DE URMAT PENTRU RETURNAREA PRODUSULUI

  1. Completați formularul de retur pe care il puteti gasi mai jos, cu toate datele aferente. Dupa ce completati formularul de retur, va rugam sa ne contactati telefonic: 0742.904.791.
  2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati. Produsul si ambalajul original trebuie puse in alta cutie, astfel incat niciuna din ele sa nu sufere defecte/stricaciuni.
  3. Adaugati copia dupa bonul fiscal si eticheta in original.
  4. Trimiteti coletul pe adresa: Localitatea Almaș, jud. Arad, nr. 240.

Costul de curier/transport va fi suportat de catre client.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult  14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Contact.

PRODUSE LIVRATE GRESIT

Daca ati primit un alt produs decat cel comandat sau nu este conform cu specificatiile cerute de dumneavoastra, va rugam sa ne apelati urgent telefonic si sa completati formularul de contact de mai jos. Inlocuirea produsului este posibila doar urmand acesti pasi.

In cazul unui produs livrat gresit, costurile de retur si transport vor fi suportate de catre BETCollection.

Suma integrala va fi livrata in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

 

Formular Returnare Produs